put text here

  Menu
· Strona główna
· Ważne ogłoszenia
· Rada Nadzorcza
· Zarząd
· Kanał RSS
· Ankiety
· Archiwum wiadomości
· Downloads
· Linki
· Poleć nas znajomym
· Statystyki
· Szukaj
· Tematy
· Top 10
· Telefony SSM
· Ważne telefony
· Polityka Prywatności
  Harmonogramy
·Odczyty podzielników kosztów ogrzewania i wodomierzy - luty

·Wymiana zaworów na lata 2019-2031

·Likwidacja glonów na elewacjach budynków

  Przetargi
· Aktualne Przetargi
  RODO
· Zasady Ochrony Danych Osobowych

· Wniosek: Zgłoszenie realizacji praw z zakresu Ochrony Danych Osobowych

  Statut i regulaminy
· Statut SSM

· Regulamin Reklam (nowy)

· Regulamin Wielkiego Konkursu

· Regulamin Zielonego Konkursu

· Regulamin przyjmowania Członków

· Regulamin Walnego Zgromadzenia Członków

· Regulamin obowiązków Spółdzielni i Członków

· Regulamin Rad Osiedla uchwała nr 5/2019 z 28.01.2019

· Regulamin rozliczania wody

· Regulamin rozliczeń C.O. (nowelizacja)

· Regulamin rozliczeń finansowych

· Regulamin Zarządu uchwała nr 4/2019 z 28.01.2019

· Regulamin Zebrań Osiedlowych Członków uchwała nr 6/2019 z 28.01.2019

· Regulamin Rady Nadzorczej

· Regulamin Funduszu Remontowego

· Regulamin Porządku Domowego

· Regulamin w sprawie wyboru delegatów do ponadspółdzielczych struktur organizacyjnych uchwała nr 7/2019 z 28.01.2019

· Załącznik nr 2 do Regulaminu w sprawie obowiązków Spółdzielni oraz obowiązków Członków Spółdzielni i pozostałych Użytkowników Lokali w zakresie eksploatacji, remontów i ich rozliczeń

· Regulamin rozliczania kosztów zużycia energii elektrycznej w garażach

  Inwestycje
· Historia inwestycji

  GZM
· Instrukcja obsługi nowych podzielników WHE 502

· Plan renowacji elewacji

· Harmonogram wymiany podzielników na lata 2013-2019

· Plan Modernizacji Dźwigów Osobowych na lata 2017-2020

· Instrukcja obsługi elektronicznych podzielników kosztów ogrzewania

· Archiwum GZM

  Nasze Osiedla
· Osiedle "Chemik"

· Osiedle "Młodych"

· Osiedle "Michałkowice"

· Osiedle "Tuwim"

· Osiedle "Węzłowiec"

· Osiedle "Centrum"

· Osiedle "Bańgów"
  Szukaj


Oferta pracy




Siemianowicka Spółdzielnia Mieszkaniowa zatrudni osobę z wiedzą księgową oraz dobrą znajomością programu Excel.

CV prosimy kierować na e-mail: gl.ksieg@ssm.siemianowice.pl lub składać osobiście w siedzibie Siemianowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej przy ul. Boh. Westerplatte 20 pok. 20 lub 23.
 
Prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dokumentach aplikacyjnych przez Siemianowicką Spółdzielnię Mieszkaniową z siedzibą w Siemianowicach Śl. przy ul. Boh. Westerplatte 20, w celu przeprowadzenia obecnego postępowania rekrutacyjnego oraz w kolejnych naborach kandydatów na pracowników Siemianowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej z siedzibą w Siemianowicach Śl. przy ul. Boh. Westerplatte 20.


Oświadczenie dotyczące ochrony danych osobowych


Oświadczam, iż zostałem poinformowany o tym, że:
1.    Administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach procesu rekrutacji jest Siemianowicka Spółdzielnia Mieszkaniowa z siedzibą w Siemianowicach Śl. przy ul. Boh. Westerplatte 20, jako pracodawca, za którego czynności z zakresu prawa pracy dokonuje Zarząd Siemianowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej z siedzibą w Siemianowicach Śl. przy ul. Boh. Westerplatte 20.
2.    Kontakt w sprawie ochrony danych osobowych jest możliwy pod adresem: ul. Boh. Westerplatte 20, 41-106 Siemianowice Śląskie.
3.    Dane osobowe oraz dane do kontaktu będą przetwarzane w celu przeprowadzenia obecnego postępowania rekrutacyjnego, a w przypadku wyrażenia zgody, także w kolejnych naborach pracowników Siemianowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej z siedzibą w Siemianowicach Śl. przy ul. Boh. Westerplatte 20 na podstawie wyrażonej zgody (art. 6 ust. 1 lit. A RODO).
4.    Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania. Którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
5.    Odbiorcą danych może być podmiot działający na zlecenie administratora danych, tj. podmiot świadczący usługi IT w zakresie serwisowania i usuwania awarii.
6.    Dane zgromadzone w procesach rekrutacyjnych będą przechowywane przez okres nie dłuższy niż do 31.03.2019 r.
7.    Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do swoich danych osobowych, żądania ich sprostowania lub usunięcia. Wniesienie żądania usunięcia danych jest równoznaczne z rezygnacją z udziału w procesie rekrutacji prowadzonych przez Siemianowicką Spółdzielnię Mieszkaniową z siedzibą w Siemianowicach Śl. przy ul. Boh. Westerplatte 20.
8.    Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych na niezgodne z prawem przetwarzanie jej danych osobowych. Organ ten będzie właściwy do rozpatrzenia skargi z tym, że prawo wniesienia skargi dotyczy wyłącznie zgodności z prawem przetwarzania danych osobowych, nie dotyczy zaś przebiegu procesu rekrutacji.
9.    Podanie danych zawartych w dokumentach rekrutacyjnych nie jest obowiązkowe, jednak jest warunkiem umożliwiającym ubieganie się o przyjęcie kandydata do pracy w Siemianowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej z siedzibą w Siemianowicach Śl. przy ul. Boh. Westerplatte 20.”










Prawa autorskie © Siemianowicka Spóldzielnia Mieszkaniowa Wszystkie prawa zastrzeżone.

Opublikowane: 2018-11-05 (995 odsłon)

[ Wróć ]




Siemianowicka Spółdzielnia Mieszkaniowa

ul. Boh. Westerplatte 20 41-106 Siemianowice Śląskie
Nr konta: PKO 83 1020 2368 0000 2102 0022 5706

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Tworzenie strony: 0.10 sekund